Haaveena: Ikäystävällinen ja monisukupolvinen Vitikanpuisto

suunitelmia Vitikanpuiston alueelle
Tekemisen pelikenttä – suunnitelmaluonnos ikäystävällisen, yhteisöllisen ja houkuttelevan Vitikanpuiston kehittämiseksi.

Kiinnostuitko? Haluaisitko olla mukana kehittämässä? Vaihtoehtoja on monia jo nyt ja lisää tulee myöhemmin. Tässä heti kaksi, pikapalautteeseen menee vain hetki ja 12 kriteeriä -lomake itsessään vie 9 min, mutta lopullinen lomakkeen täyttämiseen kuluva aika riippuu kävelylenkkisi pituudesta.

Pikapalaute: kerro, mikä alue pelikentässä erityisesti sinua inspiroi. Vastaamisen jälkeen myös näet, miten muut ovat kyselyyn vastanneet.

Havainnointikävely: Käy kävelyllä Vitikanpuiston alueella ja katso ympäristöä kolmesta näkökulmasta: Suoja, mukavuus, nautinto. Havainnoida voit myös pienempiä alueita, jolloin ehkä saat esiin yksityiskohtaisempaa tietoa ympäristöstäsi. Kyselyyn voit kätevästi vastata älylaitteeltasi kävelyn aikana. Näin huomiosi välittyvät tuoreeltaan kehittämisen käyttöön.

Ps. Kyselyä voit toki käyttää myös muualla Haapajärvellä kaupunkitilan havainnointiin. Olemme iloisia kaikesta sellaisesta osallistumista, joka kehittää yhteistä ympäristöämme.

Kävelyä varten olemme koostaneet 12 kysymystä kaupunkitilan laadun arvioimiseksi. Ne löytyvät alla olevasta laatikosta: (Kyselylomake avautuu klikkaamalla tekstikenttää)

1 2 kriteeriä kaupunkiympäristön laadun arvioimisen avuksi

Kävelyllä voi käydä yksin tai ystäväsi kanssa – korona huomioiden. Vastauksia tullaan hyödyntämään projektin edetessä. HUOM! Koska haluamme kaikkien äänen kuuluviin, paperisia lomakkeita on saatavissa myös Haapajärven Vuokratalojen ulko-ovelta ja jonka postilaatikkoon ne myös täyttämisen jälkeen voidaan palauttaa.

Myöhemmin on luvassa lisää kyselyitä, joten kannattaa pysyä kuulolla! Koronatilanteesta riippuen pyrimme järjestämään myös työpajoja alueen kehittämiseksi.

Olemme myös hyvin kiinnostuneita kuulemaan kokemuksia tuosta havainnointilomakkeesta sen edelleen kehittämistä varten. Annathan siitä palautetta Yhteydenotto -sivun kautta.

Suuri kiitos osallistumisestasi!