Osallistu!

Kyselyitä, työpajoja, keskusteluita

Meille on tärkeää kuulla, mikä sinulle ja yhteisöllesi tekee Haapajärvestä hyvän paikan asua ja elää. Hankkeen aikana tarjotaan erilaisia kanavia pitkin mahdollisuus osallistua Haapajärven asumisen kehittämiseen. Voit valita itsellesi mieluisimmat tai voit jättää yhteystietosi Yhteydenotto- sivulle yhteydenottoa varten.

Kirjoita meille – Kaipaamme arjen asiantuntijoiden kokemuksia asumisesta Haapajärvellä Jos koet, että sinulla olisi paljon sanottavaa asumisesta ja elämisestä Haapajärvellä, tule ihmeessä sivuille kirjoittajaksi! Julkaisemme näillä sivuilla erilaisia asumiseen liittyviä kirjoituksia. Eikä haittaa, vaikka sinulla ei olisi sähköpostia, jutun voit kirjoittaa vaikka ruutupaperille ja lähettää sen osoitteeseen

Sanna Uotila / ikääntyneiden asumisen kehittäminen, Kirkkokatu 2, 85800 Haapajärvi

Hankkeen projektipäällikkö digitoi tekstisi julkaisumuotoon. Lisää mukaan puhelinnumerosi mahdollista yhteydenottoa varten. Hanke valitsee lopulliset nettisivuilla julkaistavat tekstit. Julkaistuihin teksteihin liitetään kirjoittajan nimi, mikäli niin toivotaan.

Voit milloin tahansa havainnoida rakennettua ympäristöämme, antaa siitä arvion ja palautteen älylaitteesi avulla seuraavan lomakkeen avulla. Lomakkeen voi myös tulostaa ja täyttää käsin. Erityisesti toivomme palautetta Vitikanpuiston ympäristöstä, mutta kiinnostumme myös muista palautteista – miten ympäristö toimii eri ikäisten näkökulmasta. Lomakkeeseen pääset klikkaamalla:

12 kysymystä Vitikanpuiston ja muun rakennetun ympäristön arvioimiseksi

Haapajärven tarjoamista asumisen ja hyvä elämän mahdollisuuksista voit lukea lisää myös täältä: https://www.haapajarvi.fi/muuttajille